هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

مخالفت شخصیت‌های استرالیایی با طرح اشغال کرانه باختری

صدها شخصیت فرهنگی، دانشگاهی وهنری استرالیا طی نامه ای با محکومیت طرح اشغال کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی، از دولت استرالیا به خاطر حمایت از تل آویوانتقاد کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر صدها نفر از دانشگاهیان، نویسندگان و شخصیتهای ادبی و فرهنگی استرالیا  طی نامه ای برنامه رژیم  اسرائیل در اشغال  بخش بزرگی از کرانه باختری را محکوم کردند.

به نوشته وبگاه انگلیسی «العربی» تاکنون ۷۶۹ شخصیت فرهیخته استرالیایی از جمله نویسندگان، هنرمندان و اساتید دانشگاهی با امضای این نامه سرگشاده دولت استرالیا را به دلیل همدستی با رژیم صهیونیستی در سرکوب مردم فلسطین محکوم کرده‌اند.

استرالیا  ماه گذشته یکی از دو کشوری بود که  علیه  قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در محکومیت تل آویو  رای داد.

به نوشته این وبگاه،  در این نامه از دولت استرالیا خواسته شده که به طور علنی با برنامه های اشغال کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی مخالفت کرده و  چراغ سبز نشان دادن به این رژیم  درنقض حقوق بشر و قوانین بین المللی را متوقف سازد.

دربخشی از این نامه آمده است: «طرح الحاق از سوی اسرائیل واقعیت آپارتاید را که در حال حاضر وجود دارد تقویت خواهد کرد. این طرح  فلسطینیها  که از نظر  اقتصادی، اجتماعی و سیاسی از یکدیگر جدا شده اند را در کرانه باختری و غزه محدود میکند.»

صدها نفر از شهروندان «کپنهاگ» پایتخت دانمارک نیز  روز شنبه در اعتراض به طرح اشغال کرانه باختری دست به تظاهرات زدند.

معترضان با خطاب قرار دادن مسئولان دانمارکی، از آن‌ها درخواست کردند به حمایت از فلسطین پرداخته و با اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی، آن را وادار به تبعیت از قوانین بین‌المللی کنند.

طی روزهای گذشته  نیز روسای جمهور، وزرای خارجه و برخی مقامات سیاسی  و فرهنگی اسبق کشورهای آمریکای لاتین خواستار تحریم رژیم اسرائیل جهت عقب نشینی از طرح اشغال بخش هایی از کرانه باختری شدند.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این قرار بود یکم  جولای بخش‌هایی از کرانه باختری را در راستای طرح «معامله قرن» آمریکا رسماً اشغال کند. با وجود این، کابینه رژیم صهیونیستی  اعلام کرد که پیشبرد این طرح به تأخیر افتاده است.

رژیم صهیونیستی گفت در حال نهایی کردن جزئیات این طرح با کاخ سفید است.  صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار